onze personal trainers

Gerbrand Waaksma - Personal Trainer - Groepstrainer

Gerbrand Waaksma is inmiddels al een aantal jaren personal trainer bij Yn't Doarp. Naast fitness en voetbal heeft hij een passie voor alles wat te maken heeft met sport en een gezonde leefstijl. Bij Yn't Doarp helpt hij de klanten met hun doelstellingen op het gebied van algemene fitheid, verantwoord afslanken, mindset en krachtsontwikkeling. Gerbrand begeleidt mensen bij het realiseren van succesvolle leefstijl - en fysieke transformaties. Gerbrand is een stok achter de deur. Een trainer die het trainen leuk voor je maakt.

Aan de basis van een gezond leven staat een drie-eenheid. Beweging, slaap en voeding. Gerbrand helpt jou erbij om deze drie bouwstenen van een gezond leven met elkaar in evenwicht te krijgen. Voldoende beweging, goed slapen en vers eten. Op deze manier krijg jij geen dieet maar een eerlijk plan dat werkt. 

Lisa Snip - Personal Trainer - Groepstrainer - Lifestyle coach - Deskundige eetproblemen. 

Lisa Snip werkt sinds november 2019 bij Yn't Doarp. Hiervoor heeft Lisa in Australie gewoond waar zij haar studie gedaan heeft bij Clean Health Fitness Institute. Lisa heeft hier voor gekozen om een zo breed mogelijke kennis te kunnen opdoen over verschillende fitness aanpakken over de wereld. 

Lisa is iemand die graag wilt weten waarom het is wat mensen doen, waar bepaalt gedrag vandaan komt en hoe zij dit gedrag kan veranderen. Lisa studeert momenteel NLP. Deze passie is ontstaan doordat Lisa zelf in het verleden eetproblemen gehad heeft. Deze problemen heeft zij verholpen in een 8 weekse intensieve training wat voornamelijk gerelateerd was op: gedrag, patronen, bewust worden, gedachtes en eigen keuzes kunnen maken

Dit heeft Lisa niet alleen verholpen van haar eigen problemen maar zo heeft Lisa haar eigen passie nog meer ontdekt en dat is en blijft mensen helpen. Lisa kijkt graag naar het complete plaatje en weet nu wat er nodig is om mensen te ondersteunen. Naast deze deskundigheid weet Lisa ook dat bewegen ontzettend belangrijk is. Lisa kijkt dan ook graag naar de persoon en wat deze persoon zelf leuk vind om te doen qua sport. Iedereen is natuurlijk anders en dat is maar goed ook!

Fysiotherapie

 

Tel: 0512-472681

 

Openingstijden Fysiotherapie:
Maandag t/m Vrijdag 7:30 – 17:30

info@fysiotherapieyntdoarp.nl

  • Facebook
  • Instagram