Zoeken
  • Yn't Doarp

BUITEN TRAINEN

Bijgewerkt: mei 14

Beste leden,

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk al gehoord hebben zullen wij onze deuren tot 1 september moeten sluiten i.v.m. het coronavirus. Hier balen wij enorm van. Ook met het oog op dat sporten juist nu zo ontzettend belangrijk is.


Wij blijven zeker niet stillen zitten en we willen jullie op de best mogelijke manier van diensten voorzien.

Gelukkig mogen we wel in (kleine) groepen van maximaal 9 personen sporten in de buitenlucht. Hier zijn we mee aan de slag gegaan. Vanaf maandag 11 mei wordt er elke werkdag 4 groepstrainingen aangeboden (dit kan uitgebreid worden wanneer er meer vraag naar is).

Omdat wij maar maximaal 9 personen tegelijk mogen begeleiden is het noodzakelijk om je in te schrijven voor deze lessen. We beginnen met maximaal 1 moment per week per persoon. Dit kan via de mail of telefonisch.

info@fysiotherapieyntdoarp.nl 0512-472681

Degenen die zich als eerste hebben ingeschreven voor een les verdienen een plaats in de les. De andere geïnteresseerden ontvangen van ons een tegenbericht met daarin een alternatief moment.

Wij zullen er alles aan doen om uw en onze veiligheid te waarborgen. We houden ons hierbij dus aan de regels van het RIVM.

De locatie in Eastermar is op het grasveld bij It Betterskip. De locatie in Kootstertille is op het grasveld voor het MFC Tillehus.

De fitnessruimtes blijven gesloten. U kunt dus geen gebruik maken van onze toiletten en kleedruimtes. We hopen jullie snel weer te zien!!

Liefs team van Yn’t doarp 🥳
10 keer bekeken

Fysiotherapie

 

Tel: 0512-472681

 

Openingstijden Fysiotherapie:
Maandag t/m Vrijdag 7:30 – 17:30

info@fysiotherapieyntdoarp.nl

  • Facebook
  • Instagram